Over

Fred Huisman heeft zijn leven lang al een passie voor autotechniek. Een grote waardering voor prachtige ontwerpen, maar met name liefde voor de onderliggende techniek. De schoonheid van een prachtig blok en het ingenieuze van een slimme wielophanging. Kwalitatief hoogwaardig onderhoud hiervan vereist veel kennis van zaken en rust tussen de oren. Dit staat soms op gespannen voet met de dagelijkse praktijk op vele plaatsen in de autobranche, waarin werkplaatsploegen onder hoge tijds- en kostendruk hun werk moeten doen. Fred wilde daarom een autotechniek-bedrijf creëren waarin zijn passie voor kwaliteit echt vorm kon krijgen.

In 1993 is daarom Huisman Autotechniek opgericht. Huisman Autotechniek is gefocust op twee merken, die van huis uit een weergaloze en bewezen kwaliteit leveren: Porsche en Ferrari. Fred en zijn team hebben maar één doel: deze kwaliteit te handhaven over de gehele levensduur van deze auto’s. Dit wordt al jaren met succes gedaan. Autoliefhebbers vanuit heel Nederland en daarbuiten vormen een trouwe klantenkring.

Huisman Autotechniek heeft ervoor gekozen een klein, specialistisch bedrijf te zijn. Een klein team dat zich volledig concentreert op topkwaliteit in hoogwaardige revisies, (race-)modificaties, restauraties en reparaties. Porsche en Ferrari zijn de belangrijkste merken. Maar ook aan andere topmerken, van moderne Maserati`s tot klassieke Rolls-Royces, wordt met liefde gewerkt.