Porsche 911 Retro

Het idee om de Porsche 911 te transformeren naar een retro heeft Fred al lang op zijn bucketlist staan. Zo wilde Fred altijd al een Porsche bouwen met de beste en mooiste technieken uit de Porsche 911 reeks.

Het uitgangspunt voor dit project is de Porsche 911 ST van de bouwjaren 1971 en 1972. Deze auto is zeer uniek, want er zijn er maar 170 van gebouwd en hij staat bekend om zijn subtiele verbrede schermen voor en achter. Deze zijn uitgevoerd in staal, zoals Porsche dit in het origineel heeft uitgevoerd. Elders in de wereld worden meerdere retro’s aangeboden in kunststof delen. Dit doen wij niet, wij maken het net als Porsche in staal. Volgens Fred zit de waarde van deze auto’s juist in de originaliteit volgens de normen en waarden van Porsche zelf.

De klassieke Porsche 911 retro zal zijn vorm behouden en wordt aangevuld met comfort en moderne technische ontwikkelingen. Daarnaast geeft Fred zijn eigen draai aan deze retro. Alles wordt met de hand gemaakt en met Fred zijn oog voor detail gebouwd.
"Er gaat veel tijd inzitten, maar dan heb je ook een mooi resultaat", aldus autoliefhebber Fred Huisman. Ook is het mogelijk om deze Porsche 911 retro op maat te maken. Heeft deze auto uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op!

Hieronder bevinden zich de foto’s van dit mooie project.